KLASJENEERE BIE GAAAS RADIO! LAOT DICH HEURE

KLASJENEERE BIE GAAAS RADIO ❤️😃💚GAAAS Radio! kun je altijd een WhatsApp bericht sturen. We lezen alles, en de kans bestaat dat we je bericht in de uitzending behandelen. Dus heb je iets te melden, iets meegemaakt of wil je iets vragen?

DE MINUUT VAN GAAAS!!!Iedere maandag t/m vrijdag hoor je om 11.11uur de coolste verhalen van de dag.Wil je je verhaal doen ? Alvast melden dat je vastelaovespekske klaar is, Je famillie feliciteren met zijn of haar verjaardag? Of de zoveelste krat bier op is? (06-3029 0333)Zet dit nummer in je telefoon en wie weet hoor jij je binnenkort bij ons op GAAAS Radio!!!!!❤️😃💚

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Stuur ons een e-mail Stuur ons een bricht via WhatsApp Bezoek onze youtube channel
Luister naar Gaaas!!! Radio

Gaaas Sjnuutje